Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Μαΐου 2023


 Το πορτρέτο του Dorian Gray

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι καλλιτέχνης που έχει ανακαλύψει την πεμπτουσία αυτού του ακριβού κειμένου και έχει δημιουργήσει εσωτερικές εκφράσεις χωρίς την απαραίτητη εικόνα. Οι ποιητικές έκφρασεις και το λογοτεχνικό έργο του Όσκαρ Ουάιλντ έχουν λειτουργήσει ως οδηγοί αξιών και εκφράσεων για αυτόν, επιτρέποντάς του να αναλογιστεί πάνω στη μετέωρη πραγματικότητα της ανθρώπινης φύσης. Στα έργα του Θεοφίλη, ο χρόνος φαίνεται να ακυρώνεται, παγιδεύεται μεταξύ των έκρηξεων χρωμάτων και των διαφανειών που δημιουργούνται από την τεχνοτροπία του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η πεμπτουσία είναι όρος που δεν είναι γνωστός στο γενικό κοινό ή στην καλλιτεχνική κοινότητα.Πρόκειται για όρο που έχει δημιουργηθεί από τον Χρήστο Θεοφίλη για να περιγράψει έναν συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης ή τεχνική που χρησιμοποιεί στο έργο του.

Συνολικά, ο Χρήστος Θεοφίλης είναι ένας καλλιτέχνης που εξερευνά την πραγματικότητα της ανθρώπινης φύσης μέσω της τέχνης του, με επιρροές από την ποίηση του Ουάιλντ και χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και διαφάνειες στα έργα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 Χρήστος Θεοφίλης Christos Theofilis Visual Artist