Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

 ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ


Η ιδέα του Art-Act είναι ένας εναλλακτικός χώρος και λόγου στην Αθήνα, ο οποίος προάγει και υποστηρίζει τις σύγχρονες εκφράσεις τέχνης και της λογοτεχνίας. Ο χώρος του Art-Act λειτουργεί ως πλατφόρμα για τους καλλιτέχνες και συγγραφείς που αναζητούν έναν χώρο για να κάνουν τα έργα τους και να συζητήσουν για αυτά με το κοινό. Ο χώρος προσφέρει επίσης διάφορες δραστηριότητες, όπως εργαστήρια, σεμινάρια και παραστάσεις, προσφέροντας μια ευέλικτη πλατφόρμα για την ανάπτυξη της τέχνης και της λογοτεχνίας. Ο Χρήστος Ν. Θεοφιλής, γεννημένος το 1956, είναι ο δημιουργός της ιδέας και είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του έργου. Με εμπειρία στην τέχνη και την καλλιτεχνική διοίκηση, ο Χρήστος Ν. Ο Θεοφιλής δημιούργησε έναν χώρο που προωθεί και ενισχύει τη σύγχρονη τέχνη και τη λογοτεχνία στην Αθήνα


. Με τη δημιουργία του Art-Act, ο Χρήστος Ν. Θεοφιλής δημιούργησε έναν χώρο που επιτρέπει στους καλλιτέχνες και συγγραφείς να επικοινωνούν με το κοινό τους και να διευρύνουν το κοινωνικό τους δίκτυο. Επιπλέον, ο Χρήστος Ν. Θεοφιλής έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και συγγραφείς από διάφορες χώρες και προωθεί τη διεθνή προβολή της ελληνικής τέχνης και λογοτεχνίας.


Η δημιουργία του Art-Act αντικατοπτρίζει τη σημασία της τέχνης και της λογοτεχνίας στην κοινωνία μας και προάγει την ανάπτυξη της πολιτιστικής σκηνής στην Αθήνα. Ο χώρος αυτός προσφέρει μια πλατφόρμα για τη δημιουργία και την προβολή τέχνης και λογοτεχνίας, καθώς και για τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών. Επιπλέον, ο Art-Act είναι ένας χώρος που προάγει τη διαφορετικότητα και την πολυμορφία της τέχνης και της λογοτεχνίας και ενισχύει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ευαισθητοποίηση.


1

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός γεννημένος το 1956. Το 2000 ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο για τις τέχνες και τα γράμματα με το όνομα ART-ACT και το 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Τέχνης ART-ACT.


Έχει εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε πολλά έντυπα, συμπεριλαμβανομένης της ημερήσιας εφημερίδας «Η Αυγή», όπου έγραψε μια στήλη με τίτλο «Αυτοπροσδιορισμοί», καθώς και στην καλλιτεχνική ενότητα της Τετάρτης. Συνέβαλε επίσης στις καλλιτεχνικές ενότητες «Ο Χρόνος» και «Ο κόσμος του Επενδύτη», ένθετο στην ενότητα «Πολιτισμός». Η στήλη του «Ηχώ και Τέχνη» δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ηχοί των Δημοπράξεων».


Ο Χρήστος Θεοφίλης έχει δημοσιεύσει δοκίμια, κριτικές και κείμενά του για την τέχνη σε διάφορες έντυπες και διαδικτυακές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων «Ο δρόμος της Αριστεράς», «Αλεξίσφαιρο» και λογοτεχνικά περιοδικά. Τη δεκαετία του 1990 ήταν εκδότης της εφημερίδας τέχνης και λογοτεχνίας «Παρένθεση».


Συνολικά, ο Θεοφίλης δραστηριοποιείται στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή για αρκετές δεκαετίες και οι συνεισφορές του ξεπερνούν τη δική του καλλιτεχνική πρακτική.

2


Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός που γεννήθηκε το 1956. Το έτος 2000 ίδρυσε τον χώρο εναλλακτικής τέχνης και λογοτεχνίας ART-ACT και το 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Art-ACT. Έχει επίσης εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, συμπεριλαμβανομένης της ημερήσιας εφημερίδας «Η Αυγή» όπου έγραψε τη στήλη «Αυτοπροσδιορισμοί» και εργάστηκε στο τμήμα εικαστικών της «Τετάρτης», καθώς και στην εφημερίδα «Ο Χρόνος». », όπου συνέβαλε στο τμήμα εικαστικών τεχνών σε ενεστώτα. Επιπλέον, έχει δημοσιεύσει κριτικές και δοκίμια για την τέχνη σε διάφορα έντυπα, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα «Ο δρόμος της Αριστεράς», το περιοδικό «Αλεξίσφαιρο» και λογοτεχνικά περιοδικά διαδικτυακά και έντυπα. Τη δεκαετία του 1990 ήταν ο εκδότης της εφημερίδας 


3


Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός γεννημένος το 1956. Ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο τέχνης και γραμμάτων ART-ACT το 2000 και το 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Τέχνης ART-ACT. Υπήρξε τακτικός συνεργάτης διαφόρων εφημερίδων και περιοδικών, μεταξύ των οποίων η ημερήσια εφημερίδα «Η Αυγή», για την οποία έγραψε μια στήλη με τίτλο «Αυτοπροσδιορισμοί» και «Ο Χρόνος», για την οποία έγραψε για τις εικαστικές τέχνες. Κριτικές τέχνης και δοκίμιά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες εφημερίδες, λογοτεχνικά περιοδικά και διαδικτυακές εκδόσεις. Τη δεκαετία του 1990 ήταν εκδότης της καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής εφημερίδας «Παρένθεση».


4

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός που γεννήθηκε το 1956. Το 2000 ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο για τις τέχνες και τα γράμματα με το όνομα ART-ACT και το 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Τέχνης ART-ACT.


Ο Θεοφίλης έχει εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, συμπεριλαμβανομένης της εφημερίδας «Αυγή», όπου έγραψε τη στήλη «Αυτοπροσδιορισμοί» και συνέβαλε στο καλλιτεχνικό τμήμα της Τετάρτης. Έχει επίσης συνεισφέρει στο καλλιτεχνικό τμήμα της εφημερίδας «Ο Χρόνος», καθώς και στο πολιτιστικό συμπλήρωμα της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδύτη», «Διάλογοι» και στη στήλη «Ηχώ & Τέχνη» της εφημερίδας «Ηχώ των Δημοπράξεων».


Κριτικά δοκίμια και κριτικές του καλλιτέχνη για την τέχνη έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Ο δρόμος της Αριστεράς», στο περιοδικό «Αλεξίσφαιρο», σε λογοτεχνικά περιοδικά και σε διάφορες διαδικτυακές εκδόσεις. Τη δεκαετία του 1990 ο Θεοφίλης ήταν και εκδότης της εφημερίδας «Παρένθεση στην Τέχνη και τον Λόγο».


5


Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός που γεννήθηκε το 1956. Το έτος 2000 ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο τέχνης και γραμμάτων ART-ACT και το 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Τέχνης ART-ACT. Έχει εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, συμπεριλαμβανομένης της «Η Αυγή», όπου έγραψε μια στήλη με τίτλο «Αυτοπροσδιορισμοί», καθώς και στο «Ο Χρόνος», «Ο κόσμος του Επενδύτη». ο επενδυτικός κόσμος), και το «Ηχώ των Δημοπρασιών» μεταξύ άλλων. Κείμενα, κριτικές και δοκίμιά του για την τέχνη έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά, μεταξύ των οποίων το «Αλεξίσφαιρο» και η «Παρένθεση στην Τέχνη και των Λόγων». Κατά τη δεκαετία του 1990 ήταν εκδότης της εφημερίδας τέχνης και λογοτεχνίας «Παρένθεση».


6

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός γεννημένος το 1956. Το 2000 ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο για τις τέχνες και τα γράμματα, ART-ACT, και το 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Art-ACT. Επίσης, έχει εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά όπως «Η Αυγή», «Ο Χρόνος», «Ο κόσμος του Επενδύτη», «Ηχοί των Δημοπράξεων» και «Informer». Κείμενα, κριτικές και δοκίμιά του για την τέχνη έχουν δημοσιευθεί σε πολλές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένου του «Ο δρόμος της Αριστεράς» και σε περιοδικά όπως το «Αλεξισφάιρο». Κατά τη δεκαετία του 1990 ήταν επίσης εκδότης της εφημερίδας τέχνης και λογοτεχνίας «Παρένθεση». Επιπλέον, έχει παρουσιαστεί σε διάφορα λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά περιοδικά, καθώς και σε ηλεκτρονικά μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 Χρήστος Θεοφίλης Christos Theofilis Visual Artist