Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

 ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ

1

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός γεννημένος το 1956. Το 2000 ίδρυσε τον χώρο εναλλακτικών τεχνών και γραμμάτων Art-Act και το 2007 το Art-Act Art Institute. Έχει εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων «Η Αυγή», «Ο Χρόνος», «Ο κόσμος του Επενδύτη», «Ηχώ των Δημοπράξεων» και «Αλεξισφαίρο». Κριτικές τέχνης και δοκίμιά του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων και «Ο δρόμος της Αριστεράς». Τη δεκαετία του 1990 ήταν συντάκτης της εφημερίδας «Παρένθεση» στον τομέα των τεχνών και της λογοτεχνίας.

2

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός γεννημένος το 1956. Ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο για την τέχνη και τη λογοτεχνία Art-Act το 2000 και το Art-Act Institute το 2007. Ο Θεοφίλης υπήρξε τακτικός συνεργάτης με διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων το «Η ΑΥΓΗ ," "Ο ΧΡΟΝΟΣ," "Ο Κόσμος του Επενδυτή," "ΗΧΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ," and "INFORMER." Έχει δημοσιεύσει κείμενα, κριτικές και δοκίμια για την τέχνη σε διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και λογοτεχνικά περιοδικά. Τη δεκαετία του 1990 ο Θεοφίλης ήταν εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ».

3

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός γεννημένος το 1956. Το 2000 ίδρυσε τον εναλλακτικό χώρο για τις τέχνες και τα γράμματα που ονομάζεται Art-Act και το 2007 ίδρυσε το Art-Act Art Institute.


Ο Θεοφίλης έχει εργαστεί ως τακτικός συνεργάτης σε διάφορα έντυπα, συμπεριλαμβανομένης της ημερήσιας εφημερίδας «Η Αυγή», όπου συνεισέφερε στη στήλη «Αυτοπροσδιορισμοί» και στην ενότητα εικαστικών τεχνών της Τετάρτης. Έχει επίσης συνεισφέρει στο εικαστικό τμήμα της καθημερινής εφημερίδας «Ο Χρόνος» και στη στήλη «Διάλογοι» του ένθετου πολιτισμού του «Ο κόσμος του Επενδύτη». Επιπλέον, έχει γράψει για τη στήλη «Ηχώ των δημοπρασιών» της εφημερίδας «Ηχώ» και το περιοδικό «Informer».


Ο Θεοφίλης έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα κριτικά δοκίμια και κείμενα για την τέχνη, μεταξύ των οποίων στην εφημερίδα «Ο δρόμος της Αριστεράς», το περιοδικό «Αλεξίσφαιρο» και λογοτεχνικά περιοδικά. Τη δεκαετία του 1990 ήταν εκδότης της εφημερίδας τέχνης και λογοτεχνίας «Παρένθεση».


Συνολικά, ο Θεοφίλης έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή μέσω της καλλιτεχνικής του πρακτικής και των προσπαθειών του για την προώθηση της σύγχρονης τέχνης μέσω της ίδρυσης του Art-Act και του Art-Act Art Institute.


4

Ο Χρήστος Θεοφίλης είναι Έλληνας εικαστικός που γεννήθηκε το 1956. Ίδρυσε τον χώρο εναλλακτικής τέχνης και γραμμάτων ART-ACT το 2000 και το Ινστιτούτο Τέχνης ART-ACT το 2007. Υπήρξε τακτικός συνεργάτης σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων «Η Αυγή», «Ο Χρόνος», «Ο κόσμος του Επενδύτη» και «Ηχώ των Δημοπράξεων». Ο καλλιτέχνης έχει δημοσιεύσει κριτικά δοκίμια και κριτικές για την τέχνη και τον πολιτισμό σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, όπως «Ο δρόμος της Αριστεράς» και «Αλεξισφάιρο». Υπήρξε επίσης εκδότης της εφημερίδας Παρένθεση για την τέχνη και τον πολιτισμό κατά τη δεκαετία του 1990. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 Χρήστος Θεοφίλης Christos Theofilis Visual Artist